Cursa caritabilă a rățustelor pe Bega 2020

Ediție organizată online


Participa și tu, donează pentru achiziționarea de tablete pentru copiii care nu au acces la educație online!

Termeni și Condiții

1. CE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE


Trebuie sa stii ca exista doua tipuri de informatii pe care le colectam despre utilizatorii ratustepebega.ro:
a) „Informatii cu caracter personal” – acele informatii care te pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele tale, numarul de telefon sau adresa de email.
b) „Informatii ce nu te pot identifica personal” – informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesezi serviciile ratustepebega.ro, dar care nu te identifica personal. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre tine, istoricul tranzactiilor, adresa IP, informatii despe conexiunea ta la Internet etc.


Efectuarea unei achiziții de produse


Dacă faci o achiziție de produse prin ratustepebega.ro, vom colecta informațiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda ta și te vom notifica despre starea comenzii tale (daca este cazul).


Informații personale sensibile


Te rugam sa retii ca ratustepebega.ro poate colecta informații personale sensibile in timpul furnizarii de bunuri si / sau servicii pentru dumneavoastra (de exemplu: adresa de livrare)

 


2. CUM COLECTAM INFORMATIILE DESPRE TINE


Colectam informatii despre tine in trei moduri:
a) In mod direct – atunci cand va inregistrati pe site-ul ratustepebega.ro; cand va abonati la newsletter; cand cumparati produse listate pe site, fie online, fie din magazin, atunci cand ne contactati si solicitati un raspuns sau atunci cand interactionati in mod direct cu noi. De aceea, este foarte important sa retii ca, in cazul in care alte persoane folosesc computerul/device-ul tau mobil, trebuie sa te deloghezi la finalizarea sectiunii de navigare. In caz contrar, orice persoana cu acces la device-urile tale va avea automat acces si la toate informatiile pe care ni le-ai furnizat.
b) In mod automat – atunci cand utilizezi serviciile ratustepebega.ro online, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitatii tale.
În plus, daca in prealabil ne-ai furnizat informatii cu caracter personal, putem asocia automat acele informatii cu alte informatii pe care le colectam din contul tau de utilizator ori de cate ori te loghezi, astfel încat sa te putem identifica pe mai multe dispozitive si browsere, oferindu-ti aceeasi experienta de navigare, indiferent de mediul pe care te conectezi.
Te rugam sa retii faptul ca ne poti cere in orice moment sa-ti stergem contul ratustepebega.ro, trimitandu-ne un email pe adresa clubrotaract.timisoara@gmail.com. Odata ce ne vei cere acest lucru, nu vei mai putea accesa contul tau ratustepebega.ro, nici informatile salvate pe baza acestuia. Desi contul tau va fi sters, vom pastra anumite informatii doar cu scopul de a raspunde eventualelor intrebari/solicitari de orice natura, pe care le-ai putea avea in viitor.

 


3. CUM UTILIZAM INFORMATIILE DESPRE TINE


Noi (si furnizorii nostri de servicii) putem folosi informatiile pe care le colectam despre tine pentru o varietate de scopuri. De exemplu, putem folosi aceste informatii:

 • pentru a-ti furniza serviciile si produsele pe care le-ai solicitat;
 • pentru personalizarea serviciilor pe care ti le oferim;
 • pentru personalizarea publicitatii pe care ti-o afisam;
 • pentru a raspunde solicitarilor si comentariilor tale;
 • pentru a-ti permite sa participi la diferite activitati interactive (ex: concursuri);
 • pentru a-ti putea oferi suport tehnic legat de serviciile/produsele noastre;
 • pentru a-ti putea comunica anunturi si mesaje administrative;
 • pentru a-ti trimite newslettere si informatii despre produse, servicii si promotii referitoare la noi sau la alte companii sau organizatii cu care lucram; Retine faptul ca pentru a primi un newsletter este necesara abonarea (OPT-IN) atunci cand efectuezi o comanda sau separat de pe prima pagina a siteului
 • pentru a utiliza anumite tehnologii (cum ar fi Audientele Personalizate Facebook) prin intermediul carora sa-ti livram publicitate pe alte site-uri, bazandu-ne pe Datele Personale furnizate de tine sau de terte servicii carora tu le-ai dat acest drept;
 • pentru a recunoaste dispozitivele pe care le utilizezi atunci cand accesezi ratustepebega.ro si a le asocia profilului tau;
 • pentru a-ti trimite comanda (prin curier).

 

 

4. CUM SI CU CINE SCHIMBAM INFORMATII DESPRE TINE


Este posibil sa împartasim tertilor informatii cu caracter personal despre tine.
Furnizorii de servicii: pentru a îndeplini anumite functii legate de activitatea ratustepebega.ro: De exemplu, furnizorii nostri de servicii pot oferi servicii cum ar fi cercetarea, analiza, gazduirea de site-uri web, realizarea tranzactiilor, întretinerea bazelor de date, furnizarea de servicii si platforme tehnologice, livrarile si procesarea de plati, livrari de colete. În mod obisnuit, atunci cand furnizam acestor companii informatii cu caracter personal, avem o deosebita grija sa partajam doar acele informatii de care aceste companii au nevoie pentru a-si îndeplini functiile, mentionand express ca aceste informatii pot fi utilizate numai atunci cand este necesara efectuarea de servicii în numele nostru sau pentru a ne conforma cerintelor legale. În mod similar, atunci cand este cazul, luam masuri pentru a solicita furnizorilor nostri de servicii sa protejeze informatiile cu caracter personal transmise.
Motive juridice: Putem folosi sau dezvalui informatiile, integral sau parțial, pentru a coopera sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizatiile de protectie a continutului sau procesele judiciare în legatura cu sau pentru a preveni frauda suspectata sau posibila. De asemenea, putem folosi sau dezvalui informatii pe care le consideram adecvate în masura în care înregistrarile au fost citate sau în legatura cu litigiile în curs sau potentiale, sau pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranta utilizatorilor de servicii online.

 


5. INFORMATII SUPLIMENTARE PRIVIND CUM SI CU CINE SCHIMBAM INFORMATII DESPRE TINE


Este posibil sa colaboram cu retele terte de publicitate si cu companii de studiul pietei, pentru a-ti prezenta reclame prin intermediul serviciilor online sau pentru a ne ajuta sa evaluam utilizarea serviciilor online, vizualizarea reclamelor si a altui tip de continut. Aceste companii terte pot vizualiza, edita sau seta propriile tehnologii / cookie-uri de urmarire, ceea ce le va permite sa colecteze informatii despre modul în care interactionezi cu continutul si publicitatea în timp ce utilizezi serviciile ratustepebega.ro. Utilizarea acestor tehnologii de catre terte companii este supusa propriilor politici de confidentialitate si nu este acoperita de aceasta politica de confidentialitate.

 


6. COPII


Serviciile online nu sunt concepute sau destinate utilizarii de catre copiii cu varsta sub 13 ani si, prin urmare, daca ai sub 13 ani, te rugam sa nu utilizezi serviciile ratustepebega.ro, respectiv sa nu ne furnizezi informatii cu caracter personal. Daca descoperim ca am adunat din greseala astfel de informatii, atunci, în masura în care legea solicita, vom sterge aceste informatii din evidentele noastre. Daca un parinte sau tutore descopera ca copilul sau cu varsta de pana la 13 ani ne-a furnizat informatii fara consimtamantul acestuia, el sau ea ar trebui sa ne contacteze la clubrotaract.timisoara@gmail.com.

 


7. CUM PROTEJAM INFORMATIILE CU CARACTER PERSONAL


Te asiguram ca mentinem atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces la serviciile ratustepebega.ro la un standard foarte inalt, cu scopul de a-ti proteja datele cu caracter personal împotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate, date pe care le furnizezi prin intermediul serviciilor ratustepebega.ro. Din pacate, nici o transmitere a datelor nu este garantata ca fiind 100% sigura. Este posibil ca terte parti, care nu sunt sub controlul nostru sa intercepteze sau sa acceseze în mod ilegal transmisii sau comunicatii private. În consecinta, orice transmitere a informatiilor cu privire la identitatea personala se face pe cont propriu. Daca sesizezi orice neregula si consideri ca te putem ajuta, te rugam sa ne soliciti ajutorul la clubrotaract.timisoara@gmail.com.
Te rugam sa retii ca trebuie sa pastrezi confidentiala parola cu care te autentifici pe ratustepebega.ro.
Informatiile pe care le colectam despre tine pot fi transferate sau salvate la destinatii din afara Uniunii Europene. De asemenea, pot exista situatii cand prelucrarea datelor tale se poate face de catre persoane (angajati ai furnizorilor de servicii pentru ratustepebega.ro localizate in afara Uniunii Europene. Introducand informatii personale in formularele serviciilor ratustepebega.ro esti de acord cu toate cele mentionate mai sus, in acest paragraf.
Daca crezi ca interactiunea ta cu vreunul din serviciile ratustepebega.ro nu mai este sigura, contacteaza-ne la clubrotaract.timisoara@gmail.com.


8. DREPTURILE ȘI ALEGERILE TALE


Preferințe de comunicare și opțiuni de dezabonare (OPT-OUT)


Dacă te-ai abonat la unul sau mai multe newslettere si nu mai doresti sa le primesti, te poți dezabona. Selecteaza link-ul din partea de jos a oricărui mesaj pentru a te dezabona de la email-urile de marketing și de promovare.


Acces și corectare


In cazul în care este necesar, oferim vizitatorilor online acces la informațiile lor personale și posibilitatea de a le revizui, actualiza și corecta. Pentru a te ajuta să-ti protejezi confidențialitatea și securitatea, vom lua măsuri rezonabile pentru a ti verifica identitatea, cum ar fi solicitarea unei parole și a unui cont de utilizator. Vă rugăm să contactați clubrotaract.timisoara@gmail.com pentru mai multe informații despre exercitarea acestor drepturi.


Pastrarea și ștergerea datelor


Putem păstra datele tale atâta timp cât utilizezi serviciile ratustepebega.ro și pentru un timp rezonabil ulterior. Dacă doresti să le ștergem, modificam sau actualizam informațiile personale pe care le-ai furnizat prin intermediul serviciilor ratustepebega.ro, poti utiliza setările din pagina ta de profil sau ne poti contacta la clubrotaract.timisoara@gmail.com și iti vom răspunde într-un termen rezonabil. Te rugăm să reții că unele sau toate aceste date pot fi necesare pentru ca serviciile ratustepebega.ro să funcționeze corect și este posibil să fim obligați să păstrăm anumite informații prin lege.

 


9. ACORD PENTRU PROCESAREA ȘI TRANSFERUL INFORMAȚIILOR DESPRE TINE


Serviciile ratustepebega.ro sunt guvernate și operate în conformitate cu legile din Romania. ratustepebega.ro nu ofera nicio garantie că Serviciile sale sunt guvernate sau operate în conformitate cu legile oricărei alte tari.
Dacă vă aflați în afara Romaniei, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că informațiile colectate, inclusiv informațiile cu caracter personal, pot fi transferate, procesate, stocate și utilizate în Romania. În conformitate cu legislația din Romania, datele tale personale pot fi supuse solicitărilor de acces din partea Guvernului, Instanțelor sau organelor de drept din Romania.

 


10. ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA DATELOR


Din când în când, este posibil să revizuim această politică de confidențialitate. Dacă facem revizuiri în ceea ce privește modul în care colectăm sau folosim datele personale, te vom notifica cu privire la aceste modificări prin: (1) anunțarea modificării serviciilor ratustepebega.ro sau (2) intreprinderea altor acțiuni, după cum considerăm adecvate în aceste circumstanțe, incluzând, fără limitare, publicarea online a versiunii revizuite a acestei Politici de confidențialitate. Ar trebui să verifici frecvent serviciile noastre pentru actualizări sau cel puțin atunci când achiziționezi un bilet de pe site.
Dacă nu esti de acord cu termenii acestei Politici de confidențialitate, în totalitate sau în parte, te rugăm să intrerupi utilizarea Serviciile noastre online.

 


11. CONTACTEAZA-NE


Pentru orice întrebări legate de această Politică de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la clubrotaract.timisoara@gmail.com.